Bruiloften

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Om jullie dag perfect te maken kan een bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Heb je al een kijkje genomen op onze website of Instagram voor inspiratie?

Niet alleen aan de buitenkant wordt ontzettend veel aandacht besteed maar uiteraard ook aan de smaak! Wij streven naar prachtige én smaakvolle taarten.

Prijs indicatie en bestellen?

Onze bruidstaarten hebben een vanaf prijs van € 4,50 per persoon. De exacte prijs hangt af van het aantal verdiepingen, de smaak, de aankleding en overige decoratie.
Willen jullie een bruidstaart bestellen dit kan via onze bruidstaart op maat formulier. Aan het einde van het formulier krijgen jullie een prijsindicatie te zien. Als jullie hem versturen ontvangen jullie van ons een e-mail of WhatsApp met het totale prijs.

Helemaal tevreden met het voorstel? Dan vragen we ter bevestiging een aanbetaling van 50% of als jullie voorkeur is om in 1 keer te betalen, kan dat ook. Zodra wij de betaling binnen hebben wordt jullie datum gereserveerd in onze agenda.

Smaak en vulling bruidstaart

Bij SmallCake besteden wij niet alleen aandacht aan het uiterlijk van de taart, wij zorgen ook voor een heerlijke smaakvolle cake. Van een heerlijke frisse semi-naked bruidstaart met verse aardbeien, tot een classic red velvet cake; dit maakt onze taarten zo bijzonder. Per verdieping kan er een cake smaak met vulling gekozen worden. De bovenste verdieping is de cake laag die jullie zullen aansnijden op de grote dag.

Bruidstaart proeverij

Zijn jullie er nog niet over uit wat voor smaak jullie willen voor jullie bruidstaart? Niet getreurd! We verzorgen graag een proeverij voor jullie. Een proeverij bestaat uit 12 mini cupcakes en jullie kunnen 6 smaken uitkiezen. 

We bieden twee opties:
● Een
● Een

Een proeverij is via onze website te bestellen of via de bruidstaart op maat formulier.

Cupcakes

Proeverij

Mini Cupcakes

Bruidstaart op maat formulier

Vul onderstaande formulier in, graag het formulier zoveel mogelijk invullen met u wensen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u aan het einde een prijs indicatie te zien. Mocht u de bestelling willen plaatsen, dan mag u hem verzenden. U ontvangt van ons een email met hierin een bevestiging en betalingslink, zodat u deze aan uw kant kunt betalen. Als u deze email niet binnen 72 uur heeft ontvangen, neem contact met ons op. Zodra wij de betaling binnen hebben kunnen wij uw bestelling verwerken!