Taarten

Bent u opzoek naar een leuke taart voor een verjaardag, babyshower, gender reveal of een andere gelegenheid, maar weet u niet precies wat u wilt. Neem een kijkje in onze standaard taarten assortiment. Deze taarten zijn eenvoudig van ontwerp en toch geweldig van smaak

Mocht u binnen 1 week een taart nodig hebben, dan kunt u voor deze optie kiezen. Als u een dag of 2/3 van tevoren bestelt, maken we het speciaal voor u. Standaard taarten zijn verkrijgbaar in vier maten en tien heerlijke smaken.

Er kunnen geen wijzigingen in het ontwerp of kleur worden aangebracht.

Of bent u opzoek naar een lekkere en leuke gepersonaliseerde taart voor u feestje? Dan bent u bij SmallCake aan het juiste adres.

Met taarten op maat gaan we een stap verder dan onze standaard assortiment, door de creatie af te stemmen op uw specifieke evenement.
U kunt zelf u smaak, specifieke kleuren, afwerking en decoratie selecteren. Ook is het mogelijk om u taart glutenvrije, vegan, lactose en koemelkvrij aan te vragen.

U heeft de keuze om uit 33 verschillende smaken te kiezen.

De Venezolaanse zoetwaren zijn uitgebreid en gevarieerd. Vol met prachtige creaties, die altijd een belangrijk onderdeel van onze culinaire cultuur zijn geweest, is de zoetwaren van ons land een samensmelting van verschillende tradities en gebruiken, die onze manier van leven en de ontwikkeling van onze geschiedenis vertegenwoordigen, de uitwisseling van Europese ingrediënten, met de Amerikanen en de Afrikanen. Waarin een groot aantal taarten wordt bereid met tropisch fruit en ander fruit dat dit vruchtbare deel van de wereld ons biedt.
Waaronder de jojoto, kokosnoot, ananas, banaan, pompoencake, de zwarte cake met talloze noten waaraan soorten zoals kruidnagel of kaneel zijn toegevoegd