Taarten Op Maat

Bent u opzoek naar een lekkere en mooie gepersonaliseerde taart voor u feestje? Dan bent u bij SmallCake aan het juiste adres.

Met taarten op maat gaan we een stap verder dan onze standaard taarten. Door de creatie af te stemmen op uw specifieke evenement, kunnen we een onvergetelijk taart creëren. Het mooie van een taart op maat is dat u zelf kunt aangeven welke smaak, kleuren, afwerking en decoratie u wilt. Ook is het mogelijk om u taart glutenvrij, vegan, lactose en koemelkvrij aan te vragen.

Alle SmallCake taarten worden afgewerkt in een licht, luchtig botercrème, in plaats van harde fondant of te suikerachtige glazuur. Onze lichte botercrème biedt de perfecte balans tussen smaak en textuur als topper en vulling voor onze taarten. U heeft de keuze om uit 34 verschillende smaken te kiezen.

Om de tijd te besteden die nodig is om een taart op maat te maken, is vooraf bestellen vereist. Plan vooruit voor uw verjaardag, babyshower, bruiloft, gender reveal, religieuze viering of bedrijf- en kantoorevenement.

KIES ELK GEWENST THEMA

Een prinsessentaart, een Unicorn taart, een jungle taart, een LOL taart, een Paw Patrol taart, een Woezel en Pip taart, een voetbal taart, een Nijntje taart en nog veel meer taarten kunnen wij maken. Wij leggen ons niet vast aan één bepaalde stijl, maar maken ècht wat u wilt!

Voor elke gelegenheid een passende taart!
Voor welke gelegenheid je ook een taart nodig hebt, wij maken een heerlijke taart dat bij jouw feest past!

– Themataarten inspiratie –

DE DROOM VAN IEDERE ZOETEKAUW

Dit is natuurlijk de ultieme verjaardagstaart!
Vol met allemaal lekkernijen en vrolijke kleuren.

Wat een fantastische trend, de driptaart! De driptaart is favoriet onder vele taartliefhebbers. Driptaarten zijn een nog leukere uitvoering van feesttaarten. Ze kunnen worden voorzien van vers fruit, heerlijk snoep, lekkere chocolade, vrolijke sprinkels enzv.

Je kunt ze in elk gewenste kleur bestellen, zowel de buitenkant van de taart, de drip én de decoraties: alles pas ik aan aan jouw wensen.

– Driptaart inspiratie –

MOOISTE TAART VOOR DE MOOISTE DAG

Voor de mooiste dag van jullie leven een taart speciaal naar jullie wens gemaakt.

SmallCake kan daarbij helpen!
Geef jullie wensen door tijdens een persoonlijk gesprek en samen maken we een mooi ontwerp. Wij maken van dit ontwerp jullie persoonlijke droomtaart voor jullie mooie dag.

Onze bruidstaarten zijn niet alleen super lekker, maar ook fantastisch mooi.

Torenhoog, romantisch, fraaie kleuren, eventueel aangevuld met heerlijke cupcakes en macarons. Alles is mogelijk!

– Bruidstaarten inspiratie –

Eetbare afbeelding

Grand Openning Bella Ciao

Wordt middels eetbare inkt op eetbaar papier geprint. Het logo/afbeelding dient door de klant in JPEG of PDF naar smallcakedenhelder@hotmail.com te worden verstuurd of uploaden in het onderstaande bestelformulier. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het bestand dient 2 weken voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn.

Bestelformulier

Vul onderstaande formulier in, graag het formulier zoveel mogelijk invullen met u wensen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u aan het einde een prijs indicatie te zien. Mocht u de bestelling willen plaatsen, dan mag u hem verzenden. U ontvangt van ons een email met hierin een bevestiging en betalingslink, zodat u deze aan uw kant kunt betalen. Als u deze email niet binnen 72 uur heeft ontvangen, neem contact met ons op. Zodra wij de betaling binnen hebben kunnen wij uw bestelling verwerken!


Alle op maat gemaakte taarten zijn inclusief een vulling en een basisontwerp voor de vermelde prijs. Afhankelijk van u gekozen decoratie brengt het extra kosten met zich mee.