Taarten Op Maat

Bent u opzoek naar een lekkere en mooie gepersonaliseerde taart voor u feestje? Dan bent u bij SmallCake aan het juiste adres.

Met taarten op maat gaan we een stap verder dan onze standaard taarten. Door de creatie af te stemmen op uw specifieke evenement, kunnen we een onvergetelijk taart creëren. Het mooie van een taart op maat is dat u zelf kunt aangeven welke smaak, kleuren, afwerking en decoratie u wilt. Ook is het mogelijk om u taart glutenvrij, vegan, lactose en koemelkvrij aan te vragen.

Alle SmallCake taarten worden afgewerkt in een licht, luchtig botercrème, in plaats van harde fondant of te suikerachtige glazuur. Onze lichte botercrème biedt de perfecte balans tussen smaak en textuur als topper en vulling voor onze taarten. U heeft de keuze om uit 33 verschillende smaken te kiezen.

Om de tijd te besteden die nodig is om een taart op maat te maken, is vooraf bestellen vereist. Plan vooruit voor uw verjaardag, babyshower, bruiloft, gender reveal, religieuze viering of bedrijf- en kantoorevenement.

Gepersonaliseerde Taarttopper

Eetbare afbeelding

Grand Openning Bella Ciao

Wordt middels eetbare inkt op eetbaar papier geprint. Het logo/afbeelding dient door de klant in JPEG of PDF naar smallcakedenhelder@hotmail.com te worden verstuurd of uploaden in het onderstaande bestelformulier. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het bestand dient 2 weken voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn.

Hoe u op maat gemaakte taarten kunt bestellen

Bestel online via onderstaande bestelformulier. Mocht het niet lukken of u heeft vragen, neem dan contact met ons op via WhatsApp of e-mail. Wij reageren uiterlijk binnen 1 uurtje. We raden u aan om u bestelling zo snel mogelijk te plaatsen, vroeg zijn is een goede zaak.

Wij zijn geopend: van dinsdag t/m vrijdag van 12:30 uur tot 19:00 uur en zaterdag van 12:30 uur t/m 16:30 uur.

Onze drukste dagen zijn vrijdag en zaterdag en ze zijn altijd uitverkocht, daarom raden we aan om uw bestelling 1-3 weken van tevoren te plaatsen. Over het algemeen willen we minimaal 72 uur de tijd hebben om de meeste op maat gemaakte taarten te maken. We werken volgens de methode wie het eerst komt, het eerst maalt en accepteren nieuwe bestellingen totdat we de capaciteit hebben bereikt.

Confetti Taart

Bestelformulier

Vul onderstaande formulier in, graag het formulier zoveel mogelijk invullen met u wensen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u aan het einde een prijs indicatie te zien. Mocht u de bestelling willen plaatsen, dan mag u hem verzenden. U ontvangt van ons een email met hierin een bevestiging en betalingslink, zodat u deze aan uw kant kunt betalen. Als u deze email niet binnen 72 uur heeft ontvangen, neem contact met ons op. Zodra wij de betaling binnen hebben kunnen wij uw bestelling verwerken!


Alle op maat gemaakte taarten zijn inclusief een vulling en een basisontwerp voor de vermelde prijs. Afhankelijk van u gekozen decoratie brengt het extra kosten met zich mee.